ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ
{"defaultSize":"100","useImg":"0","size":"27","color":"#d5d0d0","useGrad":"grad","margin":"0px 0px 0px 5px","border":"0","module_tag":"div","bootstrap_size":"6","header_tag":"h3","header_class":"","style":"0"}

Το Ζάππειο Μέγαρο βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας με την Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πλατεία Συντάγματος, το κτίριο του Κοινοβουλίου, το Προεδρικό Μέγαρο   και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η Πρόσβαση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν δυσκολεύει τον επισκέπτη καθώς ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα είναι σε απόσταση μόλις επτακοσίων μέτρων, ο σταθμός του Τραμ Σύνταγμα βρίσκεται επίσης στην ίδια απόσταση αλλά και αρκετά Λεωφορεία και Τρόλεϊ από διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας διέρχονται σε πολύ κοντινή απόσταση.
(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στους εξής ιστότοπους: ΜΕΤΡΟ: https://www.ametro.gr, ΤΡΑΜ: http://www.stasy.gr,
Λεωφορεία: http://www.oasa.gr)

Όταν θα επισκεφθείτε την Αθήνα είναι πολύ εύκολο να επισκεφθείτε και το Ζάππειο Μέγαρο :
Από το Αεροδρόμιο, μπορείτε να πάρετε το Μετρό & σε 50΄ περίπου λεπτά βρίσκεστε στο Ζάππειο Μέγαρο, εξυπηρετεί επίσης και το Λεωφορείο Express του Αεροδρομίου Χ95.
Από το Λιμάνι του Πειραιά, μπορείτε να έρθετε με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Μετρό σε 30΄ περίπου λεπτά.

 

Διευκολύνσεις ΑμεΑ

Η αντιμετώπιση των αναγκών των  ανθρώπων με μειωμένη κινητικότητα με την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία, αποτελεί κύρια μέριμνά μας.

Τόσο στους εξωτερικούς χώρους του Ζαππείου Μεγάρου όσο και στο  εσωτερικό του υπάρχει η δυνατότητα να κινηθούν με ευκολία. Ειδική μπάρα στην πίσω είσοδο του κτιρίου  επιτρέπει την πρόσβαση στο Μέγαρο και χώροι στάθμευσης οχημάτων ατόμων με μειωμένη κινητικότητα  έχουν προβλεφθεί.

 

διακοσμητική γραμμή

Εκδηλώσεις

 

Εκδηλώσεις στο Ζάππειο Μέγαρο


Δείτε εδώ τις πιο πρόσφατες _
Εκδηλώσεις
διακοσμητική γραμμή

Αίθουσες

Δείτε εδώ όλες τις αίθουσες
του Ζάππειου Μέγαρου

Περισσότερα

διακοσμητική γραμμή

Virtual Tour

Κάντε μια διαδραστική περιήγηση στο Ζάππειο Μέγαρο
ακριβώς σαν να βρίσκεστε εκεί

Περιήγηση

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι με ένα click.

Please enable the javascript to submit this form