ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ
{"defaultSize":"100","useImg":"0","size":"27","color":"#d5d0d0","useGrad":"grad","margin":"0px 0px 0px 5px","border":"0","module_tag":"div","bootstrap_size":"6","header_tag":"h3","header_class":"","style":"0"}
Πρόσοψη Ζαππείου

Αγαπητοί επισκέπτες της διαδικτυακής σελίδας του Ζαππείου Μεγάρου,Κτήριο Ζάππειου Μεγάρου

Σε δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά συγκυρίες, οι άνθρωποι που οραματίστηκαν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο τους και κατανόησαν τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα γίνονταν εφικτό, είναι για όλους εμάς φάρος σκέψης και στόχευσης.
Ένας από αυτούς τους εμπνευσμένους οραματιστές ήταν και ο Ευάγγελος Ζάππας, που μεταξύ άλλων, δημιούργησε το Ζάππειο Μέγαρο, το κτήριο που συνδέθηκε με την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και με την πολιτιστική άνθηση του τόπου για περισσότερο από 130 χρόνια.
Σε αυτόν τον εμψυχωτικό, πανέμορφο χώρο, στην καρδιά της πρωτεύουσας, σε φυσική συνέχεια και γειτνίαση με τον λόφο του Αρδηττού και το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, συμβολικά τοποθετημένο δίπλα στους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου, ένας άλλος σπουδαίος, ο Δανός αρχιτέκτονας Θεόφιλος Χάνσεν, δημιούργησε το Ζάππειο Μέγαρο, ένα θαυμαστό κτίσμα νεοκλασικού ρυθμού, με εξαιρετικές δυνατότητες φιλοξενίας εκδηλώσεων παγκόσμιας εμβέλειας.
Σε αυτόν τον πλούσιο σε ιστορία χώρο, προήχθησαν οι τέχνες και οι επιστήμες, ανακοινώθηκαν σπουδαία πολιτικά και ιστορικά γεγονότα και φιλοξενήθηκαν εκδηλώσεις κύρους που ενδυνάμωσαν την οικονομία της χώρας και ενίσχυσαν τον πολιτισμό της.
Εδώ σας καλούμε να χτίσετε τη δική σας ιστορία, να δημιουργήσετε τις δικές σας εκδηλώσεις, να αφήσετε το δικό σας αποτύπωμα. Στους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 1.500 συμμετεχόντων, οι άρτιες τεχνολογικά εγκαταστάσεις συμπληρώνουν ιδανικά τις παροχές του κτηρίου, ολοκληρώνοντας το τρίπτυχο της επιτυχίας κάθε εκδήλωσης: Τοποθεσία, Χώρος, Υπηρεσίες.
Σας προσκαλούμε να ξεναγηθείτε στους χώρους του Μεγάρου, να διαπιστώσετε τις αμέτρητες δυνατότητές του και να γνωρίσετε τους ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα σας για να διαμορφώσετε μαζί την εκδήλωση των ονείρων σας. Εδώ, στους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου.Χρυσάνθη Βαγενά
Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων
διακοσμητική γραμμή

Εκδηλώσεις

 

Εκδηλώσεις στο Ζάππειο Μέγαρο


Δείτε εδώ τις πιο πρόσφατες _
Εκδηλώσεις
διακοσμητική γραμμή

Αίθουσες

Δείτε εδώ όλες τις αίθουσες
του Ζάππειου Μέγαρου

Περισσότερα

διακοσμητική γραμμή

Virtual Tour

Κάντε μια διαδραστική περιήγηση στο Ζάππειο Μέγαρο
ακριβώς σαν να βρίσκεστε εκεί

Περιήγηση

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι με ένα click.

Please enable the javascript to submit this form