ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ
{"defaultSize":"100","useImg":"0","size":"27","color":"#d5d0d0","useGrad":"grad","margin":"0px 0px 0px 5px","border":"0","module_tag":"div","bootstrap_size":"6","header_tag":"h3","header_class":"","style":"0"}
Πρόσοψη Ζαππείου

Το Ζάππειο Μέγαρο, ένα από τα εμβληματικότερα Μνημεία της Χώρας μας, το οποίο διακρίνεται για την εξέχουσα αρχιτεκτονική του, προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για την διεξαγωγή συνεδρίων, πολιτιστικών, επιστημονικών, και αθλητικών εκθέσεων.

Αποτελεί ένα από τα Ιστορικότερα Κτίρια της Χώρας μας αλλά και της Ευρώπης. Είναι Μέλος των Ιστορικών Συνεδριακών Κέντρων της Ευρώπης, HCCE. Ο Προέδρος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Χρήστου διατελεί Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των HCCE από το 2016, το οποίο αποτελεί σημαντική διάκριση για την χώρα μας.

Το Ζάππειο Μέγαρο βρίσκεται στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης των Αθηνών, σε πολύ κοντινή απόσταση από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας. Η θέση του Νότια του Εθνικού Κήπου και δυτικά του Παναθηναϊκού Σταδίου προσφέρει εύκολη πρόσβαση.

Διαθέτει περίπου 4.000 τ.μ αιθουσών κατάλληλων για εκθέσεις και συνέδρια καθώς και ένα κεντρικό κυκλικό αίθριο το Περιστύλιο. Το Ζάππειο Μέγαρο, είναι πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο, ώστε να ικανοποίει τις πιο απαιτητικές ανάγκες για την άρτια διοργάνωση συνεδρίων.

Οι συνεδριακές αίθουσες διαθέτουν σύγχρονα συστήματα μετάφρασης σε 9 ξένες γλώσσες ενώ για όλες τις αίθουσες υπάρχουν πολυτελείς χώροι υποδοχής, με όλες τις απαραίτητες υποδομές, τηλεφωνία, ασύρματη σύνδεση internet, συστήματα ασφαλείας και ελέγχου.Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x 
διακοσμητική γραμμή

Εκδηλώσεις

 

Εκδηλώσεις στο Ζάππειο Μέγαρο


Δείτε εδώ τις πιο πρόσφατες _
Εκδηλώσεις
διακοσμητική γραμμή

Αίθουσες

Δείτε εδώ όλες τις αίθουσες
του Ζάππειου Μέγαρου

Περισσότερα

διακοσμητική γραμμή

Virtual Tour

Κάντε μια διαδραστική περιήγηση στο Ζάππειο Μέγαρο
ακριβώς σαν να βρίσκεστε εκεί

Περιήγηση

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι με ένα click.

Please enable the javascript to submit this form