Η ιστορική κληρονομιά
ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟΝ

Το Ζάππειον Μέγαρον αποτελεί ιστορική κληρονομιά στον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο Ευαγγελής Ζάππας, Έλληνας Πατριώτης και Βορειοηπειρώτης Εθνικός Ευεργέτης, είχε το όραμα της αναγεννήσεως του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και αφιέρωσε τη ζωή του στην αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και του πανελληνισμού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Decoration image pillar

YΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι χώροι του Ζαππείου Μεγάρου είναι κατάλληλοι για συνέδρια, κονσέρτα, κοκτέιλ πάρτι, καθιστικά δείπνα, εκθέσεις τέχνης, εκθέσεις προϊόντων & υπηρεσιών, 4.546 τ.μ. εκθεσιακών χώρων, ένα κεντρικό Aίθριο-Περιστύλιο 984 τ.μ. και δύο εσωτερικές ανοιχτές αυλές 957 τ.μ. παρέχουν πληθώρα επιλογών για την δική σας εκδήλωση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Ζάππειον Μέγαρον σε σύγχρονες και παλαιότερες εποχές.

ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 1899
46ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού & Σακχαρώδη Διαβήτη 2019

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Στους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου έχουν κατά καιρό γίνει εκδηλώσεις και έχουν φιλοξενηθεί εκθέσεις διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών. Δείτε όλους τους χώρους σε κάθε μια αίθουσα, κάνοντας μια διαδραστική περιήγηση στο Ζάππειο Μέγαρο ακριβώς σαν να βρίσκεστε εκεί.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Δείτε λεπτομέρειες για όλες τις αίθουσες του Ζαππείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

EL EN

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναγνωρίσουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και προτιμήσεις σας, καθώς και για να μετρήσουμε και να αναλύσουμε την κίνηση στον ιστότοπό μας. Για να δείτε περισσότερα δείτε την πολιτκή προστασίας προσωπικών δεδομένων.