ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Ζάππειο Μέγαρο, ένα από τα εμβληματικότερα Μνημεία της Χώρας μας, το οποίο διακρίνεται για την εξέχουσα αρχιτεκτονική του, προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για την διεξαγωγή συνεδρίων, πολιτιστικών, επιστημονικών, και αθλητικών εκθέσεων.

Αποτελεί ένα από τα Ιστορικότερα Κτίρια της Χώρας μας αλλά και της Ευρώπης.

Το Ζάππειο Μέγαρο βρίσκεται στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης των Αθηνών, σε πολύ κοντινή απόσταση από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας. Η θέση του Νότια του Εθνικού Κήπου και δυτικά του Παναθηναϊκού Σταδίου προσφέρει εύκολη πρόσβαση.

Διαθέτει 4.546 τ.μ αιθουσών κατάλληλων για εκθέσεις και συνέδρια καθώς και ένα κεντρικό κυκλικό αίθριο το Περιστύλιο. Το Ζάππειο Μέγαρο, είναι πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο, ώστε να ικανοποίει τις πιο απαιτητικές ανάγκες για την άρτια διοργάνωση συνεδρίων.

Οι συνεδριακές αίθουσες διαθέτουν σύγχρονα συστήματα μετάφρασης σε 9 ξένες γλώσσες ενώ για όλες τις αίθουσες υπάρχουν πολυτελείς χώροι υποδοχής, με όλες τις απαραίτητες υποδομές, τηλεφωνία, ασύρματη σύνδεση internet, συστήματα ασφαλείας και ελέγχου.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Στους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου έχουν κατά καιρό γίνει εκδηλώσεις και έχουν φιλοξενηθεί εκθέσεις διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών. Δείτε όλους τους χώρους σε κάθε μια αίθουσα, κάνοντας μια διαδραστική περιήγηση στο Ζάππειο Μέγαρο ακριβώς σαν να βρίσκεστε εκεί.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Δείτε λεπτομέρειες για όλες τις αίθουσες του Ζαππείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

EL EN

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναγνωρίσουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και προτιμήσεις σας, καθώς και για να μετρήσουμε και να αναλύσουμε την κίνηση στον ιστότοπό μας. Για να δείτε περισσότερα δείτε την πολιτκή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Ζαππείου: info@zappeion.gr

Contact the Secretariat of Zappeion: info@zappeion.gr