ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, η μυθική πόλη που αποθανατίστηκε από τους φιλοσόφους και τους καλλιτέχνες και αναζωογονήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Περιτριγυρισμένη από θαυμάσιες θάλασσες και βουνά, αυτή η ασφαλής, φιλική για τον ταξιδιώτη πόλη είναι γεμάτη με στολίδια, που περιμένουν κάποιον να τα ανακαλύψει. Το νέο υψηλής τεχνολογίας αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα του κόσμου, απέχει μόνο 45 λεπτά από το κέντρο με το μετρό.

Στην Αθήνα μπορείτε να επισκεφθείτε μουσεία, να ψωνίσετε, να χαλαρώσετε στην παραλία ή να απολαύσετε την εμπειρία του φαγητού και της νυχτερινής ζωής. Από την Αθήνα μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο νησί, ένα θέρετρο σκι ή κάποιο παραδοσιακό χωριό μέσα σε λίγες ώρες ή και λιγότερο.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι Αίθουσες Εκθέσεων του Ζαππείου διαθέτουν 4.546 τετραγωνικά μέτρα χώρου καταλλήλου για εκθέσεις και συνέδρια. Eνα κεντρικό Aίθριο-Περιστύλιο 984 τετραγωνικών μέτρων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνέδρια, κονσέρτα, κοκτέιλ πάρτι και καθιστικά δείπνα. Υπάρχουν δύο εσωτερικές ανοιχτές αυλές 957 τετραγωνικών μέτρων, η μία από τις οποίες χρησιμοποιείται ως βοηθητική περιοχή και η άλλη, γεμάτη χλοοτάπητες κλπ, ως τόπος αναψυχής.

Οι συνεδριακές αίθουσες διαθέτουν διάταξη συνεδριάσεων με μικρόφωνα και ακουστικά, που μπορούν να δεχτούν έως 120 άτομα. Επίσης, οι αίθουσες διαθέτουν μεταφραστικούς θαλάμους και εγκαταστάσεις για προβολή βίντεο ή διαφανειών.

katopsi xrwma diastaseis 001

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Οι χώροι του Ζαππείου Μεγάρου είναι κατάλληλοι για εκθέσεις τέχνης και εκδηλώσεις για αντίκες, εκθέσεις προϊόντων βιομηχανικών και γεωργικών, υπηρεσιών, παρουσιάσεις βιβλίων, εκπαιδευτικές εκθέσεις κλπ.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΙ

Το Αίθριο-Περιστύλιο έχει φιλοξενήσει καθιστικά δείπνα για 350 άτομα στην κεντρική αυλή, με επιπλέον 200 καλεσμένους στον χώρο Νο 1. Κοκτέιλ πάρτι μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν 1.500 ορθίους καλεσμένους. Επιπλέον, ο χώρος ακριβώς μπροστά από την είσοδο καθώς και ο υπαίθριος χώρος Νο 25, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοκτέιλ, πριν από την είσοδο των καλεσμένων στο Αίθριο για καθιστικό δείπνο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αίθουσες 5 και 14

  • 12 Ενσωματωμένοι μεταφραστικοί θάλαμοι: πλάτος 3.20, βάθος 2.50, Ύψος 2.30 μέτρα, όπου υπάρχει σύστημα ταυτόχρονης μετάφρασης σε 9 γλώσσες μέσω καλωδίωσης.

  • 3 κονσόλες διερμηνείας ανά θάλαμο

  • 3 μικρόφωνα ανά θάλαμο

  • 3 ακουστικά ανά θάλαμο τύπου Auditel

  • 100 ακουστικά τύπου Auditel για το κοινό

  • Οι αίθουσες εκθέσεων είναι εξοπλισμένες με τηλεφωνικές και ηλεκτρικές πρίζες, καθώς και με συνδέσεις internet ADSL 1.024.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Στους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου έχουν κατά καιρό γίνει εκδηλώσεις και έχουν φιλοξενηθεί εκθέσεις διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών. Δείτε όλους τους χώρους σε κάθε μια αίθουσα, κάνοντας μια διαδραστική περιήγηση στο Ζάππειο Μέγαρο ακριβώς σαν να βρίσκεστε εκεί.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Δείτε λεπτομέρειες για όλες τις αίθουσες του Ζαππείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

EL EN

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναγνωρίσουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και προτιμήσεις σας, καθώς και για να μετρήσουμε και να αναλύσουμε την κίνηση στον ιστότοπό μας. Για να δείτε περισσότερα δείτε την πολιτκή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Ζαππείου: info@zappeion.gr

Contact the Secretariat of Zappeion: info@zappeion.gr