ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάππειον

Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, Αθήνα 105 57

Τηλέφωνο
210 32.23.509 210 32.37.830 210 32.37.182 210 32.55.541

Φαξ
210 32.20.048

Τμήμα Κρατήσεων
reservations@zappeion.gr

Γραμματεία
info@zappeion.gr

Λογιστήριο
zappeion_financ@zappeion.gr

Γεωπονικό Τμήμα
zappeion_agri@zappeion.gr

Πρόσβαση

Το Ζάππειο Μέγαρο βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας με την Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πλατεία Συντάγματος, το κτίριο του Κοινοβουλίου, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η Πρόσβαση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν δυσκολεύει τον επισκέπτη καθώς ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα είναι σε απόσταση μόλις επτακοσίων μέτρων, ο σταθμός του Τραμ Σύνταγμα βρίσκεται επίσης στην ίδια απόσταση αλλά και αρκετά Λεωφορεία και Τρόλεϊ από διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας διέρχονται σε πολύ κοντινή απόσταση.
(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στους εξής ιστότοπους: ΜΕΤΡΟ: https://www.ametro.gr, ΤΡΑΜ: http://www.stasy.gr, Λεωφορεία: http://www.oasa.gr)

Όταν θα επισκεφθείτε την Αθήνα είναι πολύ εύκολο να επισκεφθείτε και το Ζάππειο Μέγαρο:
Από το Αεροδρόμιο, μπορείτε να πάρετε το Μετρό & σε 50΄ περίπου λεπτά βρίσκεστε στο Ζάππειο Μέγαρο, εξυπηρετεί επίσης και το Λεωφορείο Express του Αεροδρομίου Χ95.
Από το Λιμάνι του Πειραιά, μπορείτε να έρθετε με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Μετρό σε 30΄ περίπου λεπτά.

Διευκολύνσεις ΑμεΑ

Η αντιμετώπιση των αναγκών των ανθρώπων με μειωμένη κινητικότητα με την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία, αποτελεί κύρια μέριμνά μας.

Τόσο στους εξωτερικούς χώρους του Ζαππείου Μεγάρου όσο και στο εσωτερικό του υπάρχει η δυνατότητα να κινηθούν με ευκολία. Ειδική μπάρα στην πίσω είσοδο του κτιρίου επιτρέπει την πρόσβαση στο Μέγαρο και χώροι στάθμευσης οχημάτων ατόμων με μειωμένη κινητικότητα έχουν προβλεφθεί.

EL EN

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναγνωρίσουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και προτιμήσεις σας, καθώς και για να μετρήσουμε και να αναλύσουμε την κίνηση στον ιστότοπό μας. Για να δείτε περισσότερα δείτε την πολιτκή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Ζαππείου: info@zappeion.gr

Contact the Secretariat of Zappeion: info@zappeion.gr